3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVI JUNACI NAKON VELIKE POBEDE: Pogledajte šta su imali da kažu fudbaleri crno-belih

Objavljeno: 24.11.17 u 00:21

Vladimir Stojković je, nakon što su crno-beli pobedom nad Jang Bojsom 2:1 obezbedili plasman u nokaut fazu Lige Evrope, istakao da je razvoj situacije bio upravo onakav kakav je i rekao da će biti.

– Kao što sam nagovestio kada smo počeli, bod u Albaniji i u Bernu su bili veliki, a to se i obistinilo. Kasnije smo kod kuće dobili i Skenderbeg i Jang Bojs, i tako napravili istorijski uspeh. Borili smo se kao lavovi, zaslužili smo ovaj uspeh i potvrdili evropski kvalitet, istakao je Stojković nakon meča.

Tada je na scenu stupio njegov sin Lav, koji je rekao da je utakmica bila „super“, i da će i on, „poput tate, biti golman kad poraste“.

Bojan Ostojić, štoper crno-belih, je istakao da je najvažnije da su zabeležili trijumf:

– Zahvalio bih se navijačima, mnogo su nam pomogli. Presrećan sam, velika pobeda za klub, za nas igrače, za Srbiju, dodao je Ostojić.

Asistent kod prvog gola Marko Janković nije krio uzbuđenje:

– Utisci su fenomenalni! Dali smo sve od sebe. Hvala publici, bili su nam 12. igrač. Prezadovoljan sam i presrećan, zbog svih u klubu. 

Što se utakmice tiče, pohvalio je igrače Jang Bojsa:

– Znali smo da moramo da igramo pametno, da ne idemo „grlom u jagode“. Izjednačili su, ali smo se vratili i dokazali da zasluženo idemo dalje.

Danilo Pantić, asistent kod drugog gola, je istakao da je trenutak neverovatan:

 – Drago mi je zbog svih igrača, stručnog štaba, navijača… Srećan sam zbog asistencije, nadam se da će ih još biti. Pripremili smo se dobro, analizirali i uradili ono što je bilo na nama, istakao je Pantić.

Odbrana je kapitulirala, ali su crno-beli uspeli da u finišu odole napadima Švajcaraca, za šta velike zasluge idu Nemanji Miletiću, štoperu tima iz Humske:

– Promukao sam! Svaki igrač je dao maksimum, zasluženo smo prošli. Oni su jedan od najboljih napadačkih timova, sjajni tehničari, kada je ušao Oro dobili su i na skoku, ali smo uspeli da dobijemo, zaključio je Miletić.

Sa stadiona Partizana, Stefan Smuđa

 

 

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter