0
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

RODIĆ POSLE NEVEROVATNIH PRILIKA: Ne razmišljam više o prečki, bilo pa prošlo

Objavljeno: 24.11.17 u 14:39

Crvena zvezda je sinoć bila veoma blizu pobede u Borisovu.

Malo je delilo igrače Vladana Milojevića od postizanja gola, a u jednom momentu je to bio okvir.

Milan Rodić je neko ko je sinoć imao najbolje prilike na Borisov areni, prvo prečka koju je pogodio iz voleja, a potom i u završnici meča je njegov udarac sa gol crte ‘skinula’ odbrana domaćeg tima.

– Ne razmišljam više o toj prečki, bilo pa prošlo. Verujem da će se vratiti kada bude najpotrebnije, možda već protiv Kelna. Odigrao jesam dobru utakmicu u ofanzivi, ali ne razmišljam o svom učinku, važno je da ekipa kao celina dobro funkcioniše, naročito zadnja linija čije sam i ja deo. Sve mi je lakše da igram, polako prolazi i taj bol u prstu sa kojim sam imao dosta problema ove jeseni, i to se odražava i na moje partije, izjavio je Rodić.

Zvezda će drugu priliku za plasman u nokaut fazu Lige Evrope imati 7. decembra u Beogradu kada dolazi nemački Keln.

– Verujem da će biti krcat stadion, da ćemo imati odličnu podršku. Znam da bi naši navijači i sa krova Marakane gledali tu utakmicu da mogu. Prolaz dalje je nešto u šta svi verujemo, i ne samo u prolaz nego i u pobedu protiv Kelna. Neće biti lako, ali mi znamo koliko možemo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter