0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Mojes protiv Lestera krenuo sa nule

Objavljeno: 24.11.17 u 23:40

Fudbaleri Vest Hema remizirali su kao domaćini protiv ekipe Lestera rezultatom 1:1, u premijernoj utakmici 13. kola engleskog šampionata. Ovo je ujedno i prvi bod londonskog tima od kako je njihovu klupu preuzeo Dejvid Mojes.

Trebaće još vremena dok Mojes uspe da posloži stvari u redovima „Čekićara“, koji će morati da se zadovolje bodom iz meča sa ekipom Lestera.

„Lisice“ su bile te koje su prve zadale „ujed“ rivalu, pošto su već nakon osam minuta igre na „Olimpijskom stadionu“ u Londonu došle do vostva preko Olbrajtona, koji je iskoristio odličnu asistenciju Vardija.

Nedugo zadim i sam Vardi je mogao da se upiše u strelce ali je bio neprecizan u završnici a kazna je stigla u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je rezultat poravnao Šeik Kojate.

Nastavak utakmice nije doneo ništa bitnije, osim jalove inicijative domaćina, koji će nakon dva poraza morati da se zadovolji ovim bodom.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter