1
Domaći fudbal

OGLASILI SE IZ PARTIZANA: Evo šta kaže Miloš Vazura o mogućoj kazni od strane UEFA!

Objavljeno: 24.11.17 u 22:30

Užitak navijača Partizana zbog prolaska njihovog tima u šesnaestinu finala Lige Evrope večeras je pokvarila vest o disciplinskom postupku koji je UEFA pokrenula protiv kluba.

Nakon vesti koja je poput bombe odjeknula Srbijom, mnogi su počeli strahuju za opstanak crno-belih Evropi,  budući da je evropska fudbalska socijacija u prošlosti umela da bude nemilosrdna prema Partizanu.

Međutim, generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, ističe da nema bojazni od eventualnog izbcivanja srpskog šampiona iz Evrope.

– Mislim da su optužbe bez osnova i da ćemo dokazati da prijava nije na mestu i da smo u pravu. Nema opasnosti od izbacivanja iz Evrope, ovo nije veliki incident. Vuče samo neku od finansijskih kazni. Tu su bile dve petarde, a ulazak na teren su protumačili tako što je jedan od skupljača lopti ušao na teren – rekao je Vazura u izjavi za „Informer“ i dodao:

– Dakle, možemo da dobijemo finansijsku kaznu i ništa više. Sve ostalo bi bio veliki skandal. Ne postoji mogućnost da nas izbace iz Evrope, a da igramo pred praznim tribinama mogućnost je vrlo mala. Očekujemo samo finansijsku kaznu. Oni smatraju da su rasistički povici kad su navijači skandirali “kraljevina Srbija” – zaključio je generalni direktor crno-belih.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter