0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Jedan od ‘onih’ dana – Zvezda i Partizan u ključnim bitkama za proleće u Evropi, uz Evroligu u Areni

Objavljeno: 23.11.17 u 08:50

Ovaj četvrtak će biti poseban, nadamo se i u rezultatskom smisli, ali svakako hoće u sportskom, jer ćemo gledati tri velike sportske utakmice od velikog značaja.

Da se ne lažemo, tri najvažnija sportska događaja dana biće utakmice Crvene zvezde i Partizana u okviru 5. kola Lige Evrope i Zvezdina evroligaška utakmica protiv Baskonije.

Najpre će od 19 časova crveno-beli fudbaleri početi svoj meč u Borisovu protiv beloruskog šampiona BATE-a i u slučaju pobede bi gotovo izvesno obezbedili proleće u Evropi.

Ljubičice mirišu, a hoće li ih Delije osetiti već večeras saznaćemo uz prenos na prvom kanalu RTS-a, kao i trećem programu TV ArenaSport.

Odmah zatim će se navijači crveno-belih prebaciti na SportKlub 2 gde će od 21 sat košarkaši igrati protiv Baskonije meč Evrolige, međutim, veći deo sportske javnosti biće uz prvi program Javnog servisa, koji će jedini prenositi utakmicu sezone za Partizan.

U Humskoj gostuje Jang Bojs i pobeda bi obezbedila plasman u nokaut fazu lige Evrope, a ni bod ne bi bio loš po srpskog šampiona. No, Miroslav Đukić najavljuje igru na pobedu, a da li će do nje doći videćemo od 21:05h kada će mađarski sudija dati znak za početak meča.

Evo kompletne dnevne ponude za ovaj vrlo bogati četvrtak, 23. novembar:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter