0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NAPAD NA BELORUSKI MINUS: Ofanzivna Zvezdina ‘mina’ za BATE Borisov (FOTO)

Objavljeno: 23.11.17 u 10:22

Pored Boaćija u napadu će verovatno biti Pešić kao zamena za povređenog Radonjića, a sprema se i povratak Srnića.

Ispit od kojeg može da dosta zavisi sudbina Crvene zvezde u Ligi Evrope, a za belorusku misiju i večerašnji pokušaj rušenja (19) BATE Borisova izgleda da se sprema nova taktika. Kako HotSport saznaje trener Vladan Milojević je veoma blizu konalne odluke da u dvoboj na temperaturi ispod nule krene sa dva klasilna napadala.

Plan je da pored standardnog Boaćija ofanzivnu ulogu dobije Aleksandar Pešić, kao ‘zamena’ povređenom Radonjiću samo sa drugačijim zadacima. Vraća se na svoju poziciju Slavoljub Srnić i drugih rebusa više nema.

FOTO: STARSPORT

Ispred gola je Borjan, a pozadi standardna četvorka sa štoperima Savićem i Le Talekom. U vezi su Donald i Krstičić, koji će imati veliki posao da ukoče domaćina i pre svega Mirka Ivanića, koji je bio asistent u Beogradu. Za kreaciju je zadužen Kanga.

Projektovan sastav Crvene zvezde: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Kanga, Srnić – Pešić, Boaći.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter