0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

DIRLJIV SUSRET: Bufon da igra za Hrvatsku? Odgovor Điđija je ‘pobedio’! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.17 u 13:50

Sjajan momenat viđen je po završetku utakmice Juventus-Barselona kada su jedan drugom u zagrljaj pohitali Đanluiđi Bufon i Ivan Rakitić.

Suze Đanluiđija Bufona posle eliminacije iz baraža za Mondijal dirnule su celu planetu, a posebno Ivana Rakitića koji je otišao najdalje i pred meč Juventusa i Barselone izjavio da bi čuvenom golmanu čak ponudio njegovo mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

– Ja Bufonu nemam šta da objašnjavam vezano za fudbal. Voleo bih da njemu prepustim moje mesto na Svetskom prvenstvu. Sve što je dao fudbalu je veliko. To zna svako dete koje počinje s njim pri nabrajanju igrača. Kada sam vodio razgovor s njim posle utakmice sa Švedskom, poželeo sam da zaplačem s njim. Kao fudbaleru mi je žao što se neće oprostiti od igranja na Svetskom prvenstvu. Zadovoljstvo je igrati protiv njega – rekao je Rakitić na konferenciji pred meč u Torinu.

Legendarni čuvar mreže je odgovorio hrvatskom asu. Utakmica je sinoć odigrana bez golova, a posle susreta posebno su se pozdravili upravo Bufon i Rakitić.

– Dragi Ivane, još nastupam kao golman, ali da igram za Hrvatsku kao vezista umesto tebe ne bi bila najbolja ideja. Govorim to za tvoje dobro. Šalu na stranu, tvoje reči su mi veliki dar. Hvala tebi i Đordiju Albi, moj dres te čeka – napisao je Bufon na Tviteru.

 

A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter