0
The Best Of

FOTO: Twitter

VREMEPLOV: Znate li ko je Ticijano Krudeli? Ako ste pravi ljubitelj fudbala, morali bi… (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.17 u 23:50

Da ste na Apeninskom poluostrvu, nema ni promila šanse da ne biste znali za ovog čoveka.

Čovek rođen u sred Drugog svetskog rata, u nemaštini fašističke Italije, nijednog dana svog 74 godina dugog života nije imao dilemu čime će se baviti i koji će klub biti u njegovom srcu.

Verovatno najpoznatiji navijač Milana na svetu jeste velika TV zvezda na ‘čizmi’, sada već dekica dečačkog srca, Ticijano Krudeli.

Ako ga niste znali po imenu, sigurno jeste po liku, sedoj kosi, brkovima i crvenilu u licu kada komentariše utakmice ‘roso-nera’. Bilo da oni vode ili gube, igraju Ligu šampiona ili Kup Italije, igraju protiv Intera ili Krotonea…

Krudeli je karijeru počeo u svetu tenisa, čak bio urednik jednog milanskog teniskog magazina, ali je najveću slavu stekao na ‘Skaj Sports’ televiziji gde poslednjih desetak i više godina komentariše uživo u studiju utakmice svog Milana.

FOTO: Twitter

Tako ga često možemo videti kako urla, skače i ostaje bez glasa u studiju dok mu se svi sklanjaju sa puta, ali je posebno upečatljiv ostao jedan od ‘Derbija de la Madonina’ između Intera i Milana koji je komentarisao zajedno sa kolegom ‘Interistom’.

Inter je poveo golom Dejana Stankovića, zatim i udvostručio prednost, a dok mu je kolega ‘skakao po živcima’ radujući se njemu na uvo, čak i svirajući malom trubom, Ticijano je najradije želeo da u zemlju propadne.

Teško je proceniti da li je bila smešnija Krudelijeva faca u tom momentu, ili nešto kasnije kada je Milan postigao jedan, pa drugi, a na kraju i treći gol za potpuni preokret i pobedu od 3:2.

– Finitoooo! Finitoooooo! – bili su pokliči ovog prezanimljivog dekice, koji je i ovog puta ‘ostavio srce’ na komentatorskoj poziciji.

(Izvor: youtube / lss257)

Pogledajte samo neke od njegovih genijalnih prenosa i proslava golova, zaista se ne zna koja je lepša i zanimljivija.

Ticijano Krudeli, zapamtite to ime, za ovog čoveka morate znati!

(Izvor: youtube / latherface killa)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter