1
Evrokupovi

ODRAĐEN TRENING NA MINUS TRI STEPENA: Da li ova postava napada BATE? (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.17 u 19:46

Crveno-bele je u Minsku sačekao mraz, ipak to nije poremetilo raspoloženje kod igrača.

Trening je odrađen na terenima fudbalskih klubova Dinamo i Minsk. Temperatura je bila oko -3 , ali to nije uticalo na četu Vladana Milojevića.  

Očekuje se da Crvena zvezda u 75 km udaljenom Borisovu izađje u sledećem sastavu. Na golu će stajati Milan Borjan, odbrana neće biti promenjena i činiće je Stojković, Savić, Le Talek i Rodić.

Ni na sredini se ne očekuju promene,  Nenad Krstičić i Mičel Donald ostaju na svojim mestima, dok će napade kreirati Gelor Kanga.

Promena će biti na krilima, desno sigurno pripada Slavoljubu Srniću, dok bi umesto povređenog Nemanje Radonjića iznenadjenje mogao da bude Aleksandar Pešić. Svoju šansu čeka i Nemanja Milić.

Siguran u samom špicu je Ričmond Boaći.

Meč u Borisovu igra se u četvrtak od 21 čas po lokalnom vremenu, to jest 19 po našem. Vremenska prognoza kaže da je moguć sneg.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0

1 Komentara

  1. Svim srcem navijam da Zvezda ostvari dobar rezultat, ali plaše me 4 igrača, od kojih neće biti nikakve koristi. To su spori i neborbeni Donald, dokazana šeprtlja Kanga, koji svaku drugu loptu preda protivniku i ne učestvuje u igri, bez lopte, Boaći, koji je „strašan“ centarfor, ali za Rad, Borac, Bačku, Javor i Florijanu ,sa Malte i koji se ne vidi protiv jačih ekipa, i Srnić, koji u LE apsolutno ništa nije pokazao, čak ni jedan jedini prodor kao krilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter