0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BATE U PROBLEMU: Jedan od najboljih igrača propušta meč sa Zvezdom?

Objavljeno: 22.11.17 u 23:16

To je otkrio trener beloruskog šampiona Aleksandar Jermakovič na konferenciji uoči utakmice 5. kola Lige Evrope protiv Crvene zvezde.

Trener BATE-a je najavio, a večerašnji trening potencijalno potvrdio da će povređeni Igor Staševič, jedan od najboljih igrača, a sigurno najbolji asistent i ‘kreator ‘igre tima iz Borisova, propustiti sutrašnji meč protiv Crvene zvezde.

– On je jedina dilema, neizvesno je da li će igrati, dok su svi ostali spremni i nestrpljivi su da meč počne – rekao je Jermakovič na konferenciji za medije.

Pristalice Zvezde ga se sećaju iz Beograda kada je bio jedan od najboljih na terenu stadiona ‘Rajko Mitić’ i bio bi veliki hendikep za beloruskog šampiona ukoliko bi Staševič izostao iz sutrašnjeg meča.

Sa druge strane, Zvezda će biti oslabljena neigranjem prvotimca Nemanje Radonjića. Meč počinje sutra od 19 časova na ‘Borisov areni’, a pobeda bi crveno-belima širom otvorila vrata plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter