0
Evropske lige

NEVEROVATNA SITUACIJA U PRIMERI: Sudija na istoj utakmici isključio oca i sina!

Objavljeno: 20.11.17 u 21:05

Tokom čitave fudbalske istorije verovatno ne postoji veliki broj primera, gde je jedan arbitar na jednom meču isključio i dva člana jedne porodice.

To je u utakmici između Espanjola i Valensije uradio sudija Ernandes Ernandes, kada je u 62. minutu istovremeno isključio trenera „slepih miševa“, Marselinja Garsiju Torala i njegovog sina Serhija Garsiju.

Sve je kod odluka arbitra na ovom meču bilo poput njegovog imena i prezimena. Od toga da je isključio dva člana iste porodice, u istom minutu i iz istog razloga.

U nejgovom zapisniku se kao razlog isključenja starijeg člana porodice Garsija zbog burnog reagovanja na njegovu odluku uz podizanje ruku, a iz istog razloga je isključen i njegov sin na terenu, koji je prišao četvrtom sudiji i prokomentarisao : „reci mu (glavnom sudiji) da prekine utakmicu igrač je na terenu majku mu…“.

Valensija je na kraju ovu utakmicu ipak rešila u svoju korist, rezultatom 2:0, čime su se zadržali na drugom mestu Primere sa četiri boda manje od Barselone, a šest više od madridskog Reala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter