0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DONETA ODLUKA: Zvezda ‘prepisuje’ od Arsenala u Belorusiji

Objavljeno: 20.11.17 u 10:47

Crveno-beli u sredu neće trenirati na stadionu u Borisovu, koji je sat vremena od glavnog grada, a takvu praksu „tobdžije“ imaju pred svaki meč ove sezone u Ligi Evrope.

Na redu je „bitka“ u Belorusiji za koju je skovan plan trenera Vladana Milojevića, koji danima unazad sa saradnicima i igračima kocka taktiku na koji način da se nadmudri u četvrtak (19) BATE Borisov. Ekipa ima dva dana do odlaska u Minsk, a kako saznaje HotSport plan je da ekipa ne trenira na stadionu u Borisovu, koji se nalazi oko sat vremena od glavnog grada. Procenjeno je da nema potrebe da se igrači „muče“ i voze u dva pravca, već će samo odraditi vežbe snage u teretani i malo prošetati.
Ovakav recept na svim gostovanjima ove sezone ima Araenal, koji u svom kampu završi obaveze i uveče dođe u mesto, gde sutradan igraju utakmicu.

Najavljuje se hladno vreme i temperatura oko nule, ali teren neće biti problem za aktere, pošto postoje grejači koji su već uspešno isprobani prethodnih nekoliko sezona.

Crveno-beli nemaju problema sa kartonima i povredama, a jedino je izvesno da pored oporavka za utakmice još nije spreman Branko Jovičić, koji neće putovati sa ekipom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter