0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

VLADIMIR BUAČ: Znali smo da neće biti lako, nismo odigrali tečno

Objavljeno: 18.11.17 u 20:01

Vojvodina i Radnik su danas podelili bodove u 17. kolu Superlige.

U jednoj veoma tvrdoj utakmici nije bilo golova danas, a strateg Novosađana je očekivao težak meč.

Tako je i bilo. Dobre odbrane na obe strane za sat i po vremena fudbala danas u Novom Sadu, a čini se da su i jedna i druga ekipa danas bile podjednako blizu da osvoje tri boda. Ovo je bio najrealniji rezultat.

– Čestitam kolegi Kruniću na osvojenom bodu. Znali smo da ova utakmica neće biti laka, jer je Radnik na prethodna tri meča pobedio ekipe Spartaka i Voždovca. Trenutno se nalaze u delu tabele koji vodi u plej aut, ali vidi se napredak u njihovoj igri i zato popravljaju svoj plasman. Naša igra nije bila naročito tečna, što je teško uspostaviti protiv ovako organizovanog tima, ali smatram da smo, iako su oni možda imali bolje prilike, mi bili za nijansu bliži pobedi. U narednom periodu, moramo da radimo i treniramo bolje, kako bismo izvukli maksimum iz preostalih pet utakmica, kazao je Buač, trener domaćih.

Za Vojvodinu su danas debitovali 18-godišnji Mladen Devetak i 23-godišnji Luka Vujanović.

– Devetak je izdanak omladinske škole Vojvodine i pokazao je da Vojvodina može ozbiljno da računa na njega, dok je Luka Vujanović prikazao sasvim solidnu igru i predstavlja primer kako jedan igrač treba da se ponaša na svakom treningu i utakmici, svojim radom i disciplinom. Žao mi je zbog svih nas, kao i zbog njih dvojice što danas nisu debitovali pobedom, zaključio je Vladimir Buač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter