0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEMANJA BJELICA: Sin mi je Srbin, naša deca su čvršća!

Objavljeno: 18.11.17 u 09:44

Bračni par Bjelica, Mirjana i Nemanja govorili su za američki ‘Atletik’ o tome kako su se upoznali, ali i svojoj deci Niki i Stefanu, što je privuklo pažnju.

Naime, starija kćer Nika rođena je još dok je košarkaš igrao u Evropi, dok je sin Stefan rođen u SAD. To automatski znači da ima američko državljanstvo, ali po rečima Nemanje Bjelice, on je Srbin.

– Ja sam ponosan što sam Srbin. Obožavam svoju zemlju. Uvek ćemo želeti da naša deca znaju odakle su, gde su im bake i deke. Stefan će biti Srbin. Uvek će imati taj mentalitet, jer je nama važno da deca znaju svoju kulturu i mesto porekla – rekao je Nemanja Bjelica.

Na reči supruga nadovezala se Mirjana, ona je uporedila decu u SAD i Srbiji.

– Deca ovde su drugačija. Mislim da su deca u Srbiji ‘čvršća’. S druge strane, deci je ovde omogućeno da sve probaju. Ja nikada nisam probala da treniram ples u Srbiji. Ovde je to tako normalno. Kreću na hokej, gimnastiku, američki fudbal. Sve mogu da isprobaju – rekla je Mirjana Bjelica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter