0
Domaći fudbal

U prvom meču 17. kola Superlige Srbije Mladost iz Lučana i Radnički iz Niša igrali su nerešeno 2:2 (1:2), u meču za anale.

SUPERLIGA SRBIJE: Bez pobednika u Lučanima, evro-autogol i isključenje Milovanovića (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.17 u 19:13

U prvom meču 17. kola Superlige Srbije Mladost iz Lučana i Radnički iz Niša igrali su nerešeno 2:2 (1:2), u meču za anale.

Sjajan meč u dragačevu, četiri gola, dva evrogola (ruku na srce jedan autogol), crveni karton i na kraju najzaslužnije remi. Igrao se 7. minut kada je Mladost napala po desnom boku, upućen je centaršut, Simunović je pokušao da ga izblokira i postigao je autogol, za TV špice, za anale.

Nije se dugo čekalo da Radnički stigne do izjednačenja. Stojanović je fenomenalno pogodio iz slobodnog udarca za 1:1. Mladost je ponovo napadala, ali je Radivojević pogodio samo stativu. Kazna je stigla u 33. minutu kada je u kaznenom prosotu oboren Pavkov. Trener Lučanaca Neško Milovanović se bunio i zaradio crveni karton, a pozajmljeni igrač Crvene zvezde pogodio za 2:1. To je za Pavkova bio deseti gol, čime se izjednačio sa Pešićem na listi strelaca. Do kraja prvog dela šansu je za domaćina imao Šatara, ali je glavom šutirao preko gola.

Mladost je bila mnogo bolja u drugom poluvremenu, veliku šansu imao je Pavlović u 71. minutu, ali je drugi golman Živković sjajno odbranio. Ipak, četiri minuta kasnije Trifunović je izjednačio i postavio konačnih 2:2.

SUPERLIGA SRBIJE – 17. KOLO:

Petak:

Mladost Lučani – Radnički Niš 2:2 (1:2)
(Simunović 7 autogol, Trifunović 74 – Stojanović 19, Pavkov 34 penal)

Subota:

16.00 Crvena zvezda – Rad
17.00 Voždovac – Bačka
17.00 Napredak – Čukarički
17.00 Vojvodina – Radnik

Nedelja:

13.00 Javor – Partizan
13.00 Zemun – Mačva
17.00 Spartak – Borac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter