0
Odbojka

FOTO: FIVB

PO IZBORU CEV: Boškovićeva odbojkašica godine, najbolji meč u 2017. odigrala muška selekcija Srbije!

Objavljeno: 17.11.17 u 21:39

Korektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Tijana Bošković, proglašena je za najbolju igračicu Evrope u 2017. godini, na tradicionalnoj “Gala večeri” CEV, koja je danas održana u hotelu Ric – Karlton u Moskvi.

Nagrada je potpuno očekivano i zasluženo došla u ruke naše odbojkašice, koja je predvodila reprezentaciju Srbije do zlata na šampionatu Evrope održanog krajem septembra u Azerbejdžanu. Na ovom turniru, Boškovićeva je proglašena i najboljom igračicom.

Srpskoj odbojkašici, koja nije mogla da prisustvuje svečanosti u Moskvi, sutra će na meču turskog šampionatam između njenog Ezačibašija i Fenerbahčea, nagradu uručiti predsednik CEV, Ozkan Mutlugli.

Još jedno priznanje došlo je na adresu Srbije i to muške selekcije, koja je po mišljenju čelnika evropske odbojkaške asovijacije odigrala meč godine, sa reprezentaciju Poljske u Varšavi, pred 65. 407 gledalaca.

„Orlovi“ Nikole Grbića su ovaj meč dobili rezultatom 3:0, a na kraju su došli do bronze na 30. šampionatu „Starog kontinenta“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter