0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

DEJAN GEORGIJEVIĆ: Ubeđen sam da ćemo uzeti tri boda protiv Bačke

Objavljeno: 17.11.17 u 11:11

Klupski fudbal se vraća i u Srbiju nakon reprezentativne pauze i vikenda bez Superlige.

Čini se da je ovaj odmor stigao u pravo vreme za Zmajeve koji su u blagom padu forme.

Nakon dobrog perioda za Voždovac u Superligi, tim Ilije Stolice je odigrao par loših mečeva te se sada nalazi na petoj poziciji domaćeg šampioanta. U subotu na megdan Zmajevima dolazi Bačka, a pred taj meč je sa novinarima razgovarao šef struke Stolica.

– Jedan kvalitetan protivnik nas očekuje u subotnjoj utakmici. Na osnovu igara koje pružaju, mislim da zaslužuju mnogo bolji plasman. Obavili smo analize, Bačka igra sličan fudbal kao i mi, želi da dominira, pritiska visoko protivnika. Siguran sam da će biti kvalitetna fudbalska utakmica i da će publika imati šta da vidi u subotnjoj fudbalskoj predstavi. Imali smo vremena, kako da se pripremimo, tako i da se oporavimo od stvari koje su se dešavale iza nas, to smo uradili na najbolji mogući način. Raspoloženje i atmosfera je na pravom nivou i sa nestrpljenjem očekujemo meč.

Na konferenciji za medije govorio je i najbolji strelac Voždovca, napadač koji je u dve vezane utakmice ostvario het trik.

– Dobro nam je došla pauza, kako bismo se što bolje spremili za utakmicu koja nam dolazi nakon dva poraza, a na šta do sada nismo navikli. Ubeđen sam da ćemo se dobro spremiti za meč, ali i da ćemo uzeti tri nova boda koja će nam biti značajna, kako bismo se vratili u seriju pobeda. Bačka je dobra ekipa i očekujem tvrdu utakmicu. Poznajemo dobro njihovu ekipu i ne smemo se opustiti, jer neće biti lako, rekao je Dejan Georgijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter