0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Čović i Ožo predvodili FMP do pobede u srpskom derbiju

Objavljeno: 17.11.17 u 20:10

Panteri su nakon tesnog poraza od Crvene zvezde, u 9. kolu regionalnog šampionata savladali Mega Bemaks sa 96:88.

Ključni period meča bio je kraj treć i početak poslednje deonice, kada je ekipa Vladimira Jovanovića došla do prve dvocifrene prednosti koju je sačuvala do kraja.

Inače, tokmo prvih 27. minuta utakmice gldali smo potpunao izjednačenju utakmicu, gde se ogralo praktično koš za koš, ali pri trezultatu 67:67, domaćin pravi seriju 11:0 i u samom finišu trećeg kvatala Panteri stižu do prve dvocifrene prednosti.

U poslenjem desetominutnom periodu, u koji su ušli sa devet poena prednosti, FMP je sigurno održavao prednost pre svega zahvaljujuću Uskokoviću i Odžu. Mega je na minut pre kraja uspela da dođe do minusa od četiri poena, preko mladog Bitadzea imala šansu da dođu i na koš zaostatka, ali je sa promašenim zicerom mladog Gruzina iscurela i poslednja nada gostiju iz Sremske Mitrovice.

Najefikaniji u redovima pobednika bio je Filip Čović sa 22 poena i šest asistencija, pratio ga je Majkl Odžo sa 18 poena i sedam skokova a odličan je bio i Aleksa Radanov koji je uz 15 upisao i devet skokova.

Kod ekipe Dejana Milojevića najviše se istakaobStefan Sinovec sa 22 poena i pet asistencija, tri poena manje dodao je Dilan Enis, dok se Vlatko Čančar zaustavio na 18 poena.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter