1
Domaći fudbal

ZVEZDINI OMLADINCI UBEDLJIVI U DERBIJU: Sjajni Joveljić het-trikom srušio Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.17 u 15:34

Omladinci Crvene zvezde savladali su kao domaćini večitog rivala, rezultatom 4:1 (1:0) i tako došli do opipljivije bodovne prednosti na tabeli.

Crveno-beli, koji zbog rekonstrukcije terena kod stadiona „Rajko Mitić“ igraju na Adi, prikazali su dominantnu partiju protiv Partizana i ubedljivom pobedom im odmakli na šest bodova.

Utakmicu je obeležio mladi napadač Zvezde i velika nada kluba, Dejan Joveljić, sa tri postignuta pogotka od kojih je posebno lep drugi, koji ćete u toku dana imati prilike da vidite na nešem sajtu.

Sve do 50. minuta utakmice delovalo je da ćemo imati vrlo izjednačenu borbu do samog kraja, pošto je tim iz Ljutice Bogdana do tada imao minimalno vođstvo, međutim crveno-beli su za manje od 20 minuta postigli tri pogotka i tako rešili svaku nedoumicu oko piranja pobednika.

Strelac za domaćina bio je još i Radivoj Bosić, a sve što je Partizan do kraja uspeo da uradi jeste da postigne počasni pogodak, preko Bojića i ublaži prvi poraz u dasadašnjem delu šampionata.

Tako su nakon kadeta Crvene zvezde, koji su prošle nedelje savladali crno-bele sa 4:2, ubedljiv trijumf protiv večitog rivala ostvarili i omladinci. Tokom prethodne semice je takođe odigran i derbi u konkurenciji pionira, a on je završen bez pobednika, rezultatom 2:2.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter