5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA MORA DA POŽURI: Klubovi iz Rusije i Kine ponovo napadaju ključnog vezistu crveno-belih!

Objavljeno: 16.11.17 u 10:11

On je samo načelno dogovorio potpis novog ugovora, a Spartak iz Moskve i Rubin prate rasplet kao i kineski prvoligaš.

Jasno je da su dobre partije igrača Crvene zvezde ispraćene od skauta brojnih klubova i da je na listi potencijalnih pojačanja Gelor Kanga. Gabonac ima odličan učinak u proteklih nekoliko meseci i kako saznaje HotSport, ponovo njegov dalji status prate dva kluba iz Rusije.

Pre svih Spartak iz Moskve, ali se spominje da postoji interesovanje i Rubina iz Kazanja. Iako trener Kuban Berldujev nema dobro iskustvo pošto je sa vezistom sarađivao u Rostovu, ali sportski sektor izuzetno ceni igraca crveno-belih.

Takođe, postoji opcija iz Kine i u pitanju je jedan član elitnog ranga, mada se svakako pitaju na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Nije sporan plan da se bar do leta zadrži Kanga i obostrano zaradi novac prodajom, da se igraču povećaju primanja u narednih šest meseci, kako bi se osvojili domaći trofeji. Ponuda koju ima na stolu je ‘bogastvo’ i u klubu se nadaju parafu uskoro.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Imam snažan osećaj da sam ovo već više puta pročitao! Kakav mentalni i duhovni stajling! Otkrili smo ih! Da to je timski rad Kanginog menadžera u dosluhu sa zvezdinim menadžmentom. Tekst je naručen, to se vidi kao iz aviona! Ma, zamislite ove nebuloze i laži! Kao moskovski Spartak je pojačao interesovanje za Kangom! Ha, ha, ha, kao Kanga nije igrao u Rusiji, pa oni ne znaju ko je Kanga?! Iz Rusije su pustili Kangu da dođe bez obeštećenja u Zvezdu, to je dovoljan dokaz da li u Rusiji vlada interesovanje za rečenog Kangu ili ne! Evo, nekoliko kvantitativnih parametara o Kangi. Po utakmici, Kanga ima dvocifreni broj izgubljenih lopti, 4-5 lopti vraćenih duboko na svoju polovinu, 4-5 nerezonski udaraca na gol, daleko od okvira gola, nikada do sada, nije predriblovao protivnika i krenuo direktno prema golu (a navodno je centralni vezni igrač!). Neborben je i ne učestvuje u igri kada nema loptu! U ligi Evrope nije ništa pokazao, jer na utakmicama protiv Arsenala (dva puta), Kelna i Bate Borisova se nije videom na terenu. Gde Kanga može otići iz Zvezde?! On može otići samo u Kinu, ali u drugu kinesku ligu! To je njegov nivo!

    0
    0
    Odgovori
      • Ja sam naglasio da Kanga ništa nije uradio u Ligi Evrope i to je istina. Liga Evrope je isuviše komplikovano takmičenje za Kangine limitirane mogućnosti! Mladi Luka Ilić je za ovoga Kangu misaona imenica. Uostalom, Luku Ilića je uzeo Mančester Siti , a ko će Kangu uzeti?! Pa, neće ga niko uzeti, jer mu fali samo jedna sitnica – a to je kvalitet! On je jedna savim prosečna šeprtlja. On po svojim kvalitetima može otići jedino u Kinu i to u drugu ligu! Nisu ljudi koji rade u fudbalu, u svetu, budale! Živi bili pa videli!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter