0
The Best Of

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Pamtite li kada je Vujadin Savić reprizirao čuveni potez Batice Mirkovića iz Zagreba? (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.17 u 23:55

Prisećamo se momenta iz mlađih dana ovog sjajnog momka koji samo pokazuje koliko je tada bio ‘vruća i luda glava’, a sada sazreo kao igrač i ličnost.

Kada navijačima Zvezde spomenete Vujadina Savića mnogi se sete najsvežije prečke u Londonu, tetovaže sa grbom Zvezde na nozi, borbe do poslednjeg atoma snage na terenu ili, pak, činjenice da je sin velike legende Duleta Savića.

Od letošnjeg povratka na Marakanu igra neverovatno dobro, briljira na poziciji štopera i lider je statistički najbolje odbrane u Evropi. Baš zbog toga malo ko se seti njegovog prvog mandata u crveno-belom dresu i mlade, lude glave.

U tom periodu od 2007. do 2010. godine Savić se nije proslavio, šansu je dobijao na kašicicu i brzo se otisnuo u inostranstvo, najpre u Bordo, a onda ga je put vodio do Dinama iz Drezdena, Arminije Bilefeld, Šerifa iz Tiraspolja…

Nije postigao gol za Zvezdu u tom prvom boravku, ali jeste napravio jedan interesantan potez koji je ostao upamćen kao svojevrsni ‘rimejk’ čuvenog poteza Zorana Bate Mirkovića iz Zagreba.

U jednoj od utakmica domaćeg šampionata na Marakani Savić je ‘reprizirao’ taj momenat, ali uz jednu razliku da ga osim kamere, sudija nije primetio.

(Izvor: youtube / Bojan Peric)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter