1
Fudbal

NIJE NAM SE DALO: ‘Orlovima’ iz Perua stižu loše vesti, Farfan rastužio Novi Zeland i Srbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.17 u 09:30

Sve oči fudbalske javnosti bile su noćas uprte u Peru, gde je ta selekcija dočekala Novi Zeland u borbi za poslednje mesto koje vodi na Mondijal u Rusiji.

Poslednji učesnici Svetskog prvenstva u Rusiji naredne godine biće reprezentacija Perua, koja je noćas pred 50.000 svojih navijača savladala Novi Zeland sa 2:0.

U prvom meču u Velingtonu nije bilo golova, a noćas je domaćina u vođstvo doveo veterarn Džeferson Farfan koji je zakucao loptu u mrežu posle asistencije Kristijana Kuevasa. Igrao se 28. minut.

Sve je već bilo rešeno već u 65. minutu kada je posle kornera sa desne strane i gužve u petercu, upravo Kuevas poslao loptu u mrežu i postavio konačan rezultat.

(Izvor: youtube / Football-Show)

Kakve to veze ima sa Srbijom? Ima i te kako. Nadali smo se da će Novi Zeland proći na Mondijal, jer bi u tom slučaju ‘orlovi’ upali u treći šešir na žrebu za grupnu fazu. Ovako, Srbija će ostati u četvrtom i zasigurno imati sva tri protivnika bolje rangirane od sebe.

Stoga će biti dodatno teško da se uradi nešto više i plasira u nokaut fazu, ali ne bi se trebalo predavati bez borbe.

Žreb za grupe na Svetskom prvenstvu biće održan prvog decembra u moskovskom Kremlju.

 

0
0

1 Komentara

  1. Kakav vam je ovo naslov? Sta nam se nije dalo? Jel smo se plasirali? Sta jos treba, da sami izaberemo grupu? Nismo u 3 nego u 4 sesir, a pojedine ekipe iz 4. su bolje od pojedinih iz 3., to vam garantujem, danas svako igra fudbal. Ako tako razmisljamo, kao sto naslov govori, zbog cega smo se onda kvalifikovali? Da bi se plasili ko ce da nam se padne u grupu? Ko god da nam se padne, igracemo fudbal… Strasno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter