5
Fudbal

HOTSPORT ANKETA: Izaberite grupu u kojoj biste voleli da vidite Srbiju na Mundijalu (ANKETA)

Objavljeno: 16.11.17 u 17:53

Od jutros je i zvanično poznato svih 32 učesnika Mundijala u Rusiji, a poslednju vizu overio je Peru, čime je Srbija pala u četvrti šešir.

Euforija je ponovo zavladala. Sa velikim iščekivanjem svi gledaju ka 1. decembru i žrebu za Svetsko prvenstvo koji će se održati u Kremlju. Među 32 učesnika je i Srbija, koja će nažalost zbog lošeg FIFA rejtinga biti tek u četvrtom šeširu.

Ipak, kada se malo bolje pogleda nije to tako strašno. Naravno, moglo bi da bude mnogo teško, ali i mnogo lakše, ipak biće potrebna Fortuna. Prvi šešir čine Rusija, Nemačka, Brazil, Portugalija, Argentina, Belgija, Poljska i Francuska, drugi šešir čine Španija, Engleska, Kolumbija, Meksiko, Urugvaj, Peru, Švajcarska i Hrvatska. U trećem šeširu su Danska, Švedska, Island, Kostarika, Tunis, Egipat, Iran i Senegal, dok Srbija sigurno neće moći da igra protiv Nigerije, Australije, Japana, Paname, Maroka, Južne Koreje i Saudijske Arabije.

Po mišljenju HotSporta najbolja grupa za Srbiju bila bi sa Poljskom, Peruom i Tunisom, dok sigurno bi grupu ‘smrti’ činili Francuska, Španija i Senegal.

Koga biste voleli iz prvog šešira?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Koga biste voleli iz drugog šešira?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Koga biste voleli iz trećeg šešira?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

5 Komentara

  1. Grupa sa Francuskom, Spanijom, Senegalom, i Srbijom nije moguca jer ne mogu u istoj grupi biti vise od dve evropske reprezentacije. Glasao sam za Portugal, Kolumbija, i Kostarika. Ne valja i ako nam grupa bude najslabija, jer ce posle u slucaju proslaska svi da omalovazavaju nas uspeh recima kako smo imali laku grupu (slicno kao sto pricaju za ove kvalifikacije). Bolje ovako da odmerimo snage i sa nekim od favorita. Ako smo zaista kadri da nesto napravimo na mundijalu, proci cemo grupu ko god nam bio protivnik.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter