0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić / FK Vojvodina

VLADIMIR BUAČ: Nazire se tim za Radnik

Objavljeno: 15.11.17 u 18:15

Posle pobede njegovog tima nad Dinamom, šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da je mnogo bliži donošenju odluke o tome ko će zameniti Saničanina i Vukasovića u startnoj postavi za meč protiv Radnika u subotu.

Vojvodina je danas pobedila ekipu Dinama iz Pančeva rezultatom 1:0 (0:0), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

– Ove utakmice koristimo da razigramo što veći broj igrača, a ono što smo počeli da praktikujemo od ovog meča i što ćemo se truditi da činimo i ubuduće, jeste da damo šansu i našim stipendistima na pozajmicama u drugim sredinama, naravno u dogovoru sa klubovima za koje trenutno nastupaju.

– Na taj način, videćemo da li ćemo moći da računamo na njih u narednom periodu, a i oni će biti motivisaniji za dalji rad. Za utakmicu protiv Radnika iz Surdulice treba da pronađemo rešenja na pozicijama centralnog defanzivca i zadnjeg veznog, a današnji meč nam je dosta pomogao u tome – kaže Buač.

Kada je reč o igračima koji su trenutno na pozajmicama u drugim ekipama, za Vojvodinu su danas nastupili Knežević (Radnički Zrenjanin), Gajić (Cement) i Miletić (Cement), kao igrač Proletera Krstevski, trenutno na pozajmici u Šajkašu.

– Ostavili su pozitivan utisak, dobro su stajali na terenu i u drugom poluvremenu imali smo mnogo lepih akcija. Vidi se da dobro rade u svojim klubovima i treba samo tako i da nastave, kako bi napredovali i potom izborili se za povratak u Vojvodinu. Mi se sada okrećemo utakmici protiv Radnika, na kojoj ćemo pokušati da osvojimo nova tri boda na našem stadionu, gde smo na poslednjih pet utakmica ostvarili četiri pobede i jedan remi – rekao je Buač.

Utakmica između Vojvodine i Radnika igra se u subotu na ‘Karađorđu’, sa početkom u 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter