1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE PROPUSTIO PRILIKU: Predsednik Partizana o prozivkama Nebojše Čovića i ‘dvostrukim aršinima’…

Objavljeno: 15.11.17 u 18:31

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović dotakao se danas i odnosa sa Crvenom zvezdom i nedavnih reči predsednika tog kluba, Nebojše Čovića.

Pre nekoliko dana iz dabora kluba sa Malog Kalemegdana stigle su otvorene kritike na račun Partizana, a na današnjoj konferenciji za medije vanredno sazvanoj prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

– Videli ste izjave prethodnih dana. Ja apsolutno nisam dao nijednu negativnu izjavu za neki drugi klub, za nečije druge igrače ili nekog trenera. Ne želim da kažem da je to samo Crvena zvezda, ali Partizan dolazi u situaciju da zbog jedne izjave, neću sad da komentarišem kakva je, bude kažnjen nekoliko hiljada evra. Ako imamo dvostruke aršine za klubove koji se takmiče pod istim pravilima, to svakako ne prija – rekao je Mijailović i dodao:

– Ne želim nikoga da prozivam pojedinačno, jer i Crvenoj zvezdi i Budućnosti i ostalim klubovima želim sve najbolje, ali pre svega najbolje želim Partizanu. Boriću se svojim i radom i radom ljudi koji su u klub došli sa mnom da Partizanu bude bolje, a ne da urušavamo tuđi sistem svojim izjavama i napadima da bi nama bilo bolje. To je pogrešan sistem. Dovoljno je teška situacija u srpskom sportu, a u srpskom sportu su uvek mnogo veće želje od realnosti – poslao je poruku Ostoja Mijailović.

Prethodno je predsednik Partizana govorio o dolasku Radeta Zagorca, kazni za Samarda Samjuelsa, statusu Mute Nikolića i eventualnim dolascima novih pojačanja.

0
0

1 Komentara

  1. Sto pravite zamenu teza,komentarisati ne smiju trener i igrači,a smiju predstavnici kluba. Dokle ce te zavadjati ljude sa nesuvislim naslovima , sutra se ne secate sta su uzroci sukoba navijaca. Ovaj sajt-uredjivac zloupotrebljava slobodu misljenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter