0
Evropske lige

TO JE PRAVI KLUPSKI DRUG: Pomoći ću Bufonu da osvoji Ligu šampiona

Objavljeno: 15.11.17 u 15:23

Iako je on odavno obezbedio plasman na Mondijal, ni Samiju Kediri nije lako zbog dešavanja sa fudbalskom reprezentacijom Italije.

Italija je posle 60 godina ostala bez plasmana na Svetsko prvenstvo i to je upalilo sve moguće alarme na ‘čizmi, a to se nije odrazilo samo na italijanske igrače, već i na sve one koji igraju u Seriji A.

Aktuelni svetski šampion sa Nemačkom, Sami Kedira, već nekoliko godina igra sa Đanluiđijem Bufonom, čije su suze pre dve večeri označile kraj njegove reprezentativne karijere.

– To što je Bufon plakao je sve povredilo. Italijane i one što nisu Italijani. Bufon je veliki sportista, živa legenda. Ta reč se koristi previše lako, ali za njega je iskreno koristim. Nadao sam se da će igrati na poslednjem reprezentativnom turniru – rekao je Kedira za nemački ‘Bild’.

Ipak, Kedira ima ‘recept’ kojim bi Bufonu popravio raspoloženje i ispratio ga u penziju.

– Tužan sam zbog saigrača iz Juventusa. Poslao sam poruku Bufonu, ali sada su nam potrebnija dela nego reči. Nedostaje mu još jedan trofej (Liga šampiona), tako da ću mu pomoći da ga osvoji – podvukao je Kedira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter