0
Evroliga

EVROLIGA: Ludnica u Valensiji, Armani nakon dva produžetka stigao do pobede!

Objavljeno: 15.11.17 u 23:35

Maestralnu rolu imao je bivši plejmejker Partizana, Kurtis Džerels.

Armani je na gostovanju u Valensiji porazio domaćina rezultatom 103:98.

Činilo se da će Španci veoma lako stići do pobede danas, iako nisu imali preterano ubedljivu prednost. Ali takva se košarka igrala i sticao se utisak da gosti iz Milana ne mogu do preokreta. Ipak, veliki pad u igri Valensije u trećoj deonici je koštao domaćina vođstva.

Ni u tim momentima se preterano dobro nije snašao Armani, ali je uspeo da stigne do izjednačenja. Igrao se produžetak i novu priliku da donese pobedu domaćinu propustio je Vives koji je promašio otvorenu trojku za pobedu, što je Kurtis Džerels, naravno, kaznio.

Brose je na svom parketu savladao Barselonu koja tone sve dublje i dublje ove sezone. Veoma loš start za Katalonce koji su nakon majstorskog prvog kvartala sa 38 poena, u drugom postigli svega 11, a u drugom poluvremenu ukupno 32. Dorel Rajt je počeo i u nemačkom timu da igra poput onoga sa starta sezone u dresu Igokee, pa je bio najbolji na parketu sa 18 poena, sedam skokova i pet asistencija.

EVROLIGA – 7. KOLO:

Utorak
Makabi – Efes 72:92

Panatinaikos – Himki 93:65

Baskonija – Real Madrid 105:75

Unikaha – Žalgiris 83:85

Sreda
Fenerbahče – Olimpijakos 83:90

Crvena zvezda – CSKA 59:85

Bamberg – Barselona 84:81

Valensija – Armani 98:103

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter