0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ANTIĆ: Ne može ovako, moramo da se borimo, BJELICA: Nije smak sveta

Objavljeno: 15.11.17 u 22:58

Crveno-beli su pretrpeli novi neuspeh u Evroligi i to ovoga puta prilično ubedljiv.

CSKA je na gostovanju u Beogradu pobedio sa 26 poena razlike.

Trijumf bi bio ubedljiviji da su crveno-beli u četvrtoj četvrtini igrali kao u prethodne tri. Ipak podigli su ritam i spasili se poniženja na svom parketu.

– Rezultat kaže da je ovo valjda naša najlošija utakmica, a CSKA je pokazao zašto je jedan od najboljih timova u Evropi. Odmah smo upali u njihov ritam jer nismo uradili ono što smo se dogovarali pred utakmicu. Imamo dosta toga da radimo. Kao što kaže trener bilo bi dobro da iz ovoga izvučemo neku pouku i da nastavimo dalje. Bilo je loše i moramo da naučimo da radimo ono što smo se dogovorili na treningu i da sve to prebacimo na utakmicu. Moramo da se borimo od početka. Ne može CSKA da dođe u Beograd na naš teren i da od početka uđe u svoj ritam. Moramo da se borimo. Znam da je ovo mlad tim, ali moramo bolje. Ne znam ko je bio nervozan, ali valjda je to normalno jer mnogi od ovih momaka prvi put igraju protiv CSKA. Nemaju dovoljno iskustva, neki od njih su do sada gledali CSKA samo na televiziji. CSKA je veliki tim koji je gotovo deceniju i po redovan na F4. Možda je i to problem, rekao je Pero Antić nakon meča.

Sledeći duel u ovom takmičenju Zvezda će imati već prekosutra kada će u Grčkoj igrati sa Olimpijakosom.

– CSKA je pokazao da ima snažnu ekipu. Nisu nam dozvolili da igramo našu igru, uz ove procente koje smo imali nemouće je očekivati pobedu. Na svom terenu da za tri imate ispod 15 posto, to je isuviše malo, što govori o našoj koncetraciji. Šta je tu je, nije smak sveta izgubiti od CSKA, izjavio je Milko Bjelica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter