6
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEĆE SE DOPASTI GROBARIMA: Nikolić odgovorio na želju Zagorca da dođe u Partizan i menadžeru koji traži veliki novac!

Objavljeno: 14.11.17 u 22:22

Najzanimljiviji detalj sa konferencije za medije Miroslava Mute Nikolića desio se po njenom završetku.

Po završetku izlaganja trenera Partizana o večerašnjoj utakmici sa Albom, Nikolić se iznenadio što nema pitanja u vezi Radeta Zagorca, pa je sam odgovorio na njegov sinoćnu izjavu da ima veliku želju da dođe u Partizan i da mu finansijski aspekt nije važan.

– Šta, nemate pitanja u vezi Zagorca. On kaže da ga ne interesuju pare, da hoce u Partizan. Ne interesuju ga pare, a njegov menadžer (Miodrag Ražnatović, prim. aut.) traži 20/30 hiljada evra. Mi nemamo te pare – rekao je novinarima Nikolić i nastavio:

– Voli Partizan, svaka mu čast. Sve je okej, neka dođe. Ali mi imamo budžet iz kojeg ne možemo da izađemo. Ali ja iz ove kože ne mogu – istakao je trener crno-belih.

Na kraju je podvukao da je on uvek želeo domaće igrače kako bi ih pravio za reprezentaciju.

– Ja sam uvek pravio od naših domaćih igrača najjaču ekipu, pa od ostalih šta se skupi. Ali naših domaćih igrača nema – zaključio je svoje izlaganje Miroslav Nikolić.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Petar Lazić

0
0

6 Komentara

  1. Pa toliko prima Miler ako ne malo vise i zasto je onda cudno sto se za Zagorca trazi 20-30.000 mesecno a kad su u pitanju ameri,onde mu to dodje sasvim normalno !? Decko je mlad i perspektivan, deo tima buducnosti reprezentacije Srbije a Partizan bi sa njim dobio na kvalitetu i na njemu bi u buduce mogao dosta da zaradi. Muta veoma lukavo koristi Zagorca da svoje kriticno stanje i los rad na klupi Partizana ovakvim polemikama prebaci odgovornost na slab igracki potencijal ekipe i nemoc uprave kluba da bilo sta promene.Muta mora da ode i da se da u ruke ovaj tim nekome ko zna svoj posao inace cemo i ove igrace koje posedujemo dovesti u obican kosarkaski prosek. Marinkovic i Salic imaju veliki potencijal ali ne pruzaju ni 50% svojih mogucnosti a da ne pominjem potencijal jednog suprtalentovanog Pecarskog a svi oni uz Mutu stagniraju umesto da napreduju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter