2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

OŠTRO: Vanja Marinković udario na ‘grobare’!

Objavljeno: 14.11.17 u 23:30

Partizan je doživeo novi poraz u Evrokupu, ovoga puta se u Beogradu gostila berlinska Alba, a pojedinim igračima je zasmetalo nešto…

Nisu se crno-beli proslavili protiv Albe 96:80. Mladi Vanja Marinković posle meča nije krijo razočarenje. On je kritikovao navijače.

– Na poraz je dosta uticala atmosfera na tribinama. U ovakvoj atmosferi smo igrali Novica, Andrić i ja, ostalima je prvi put. Zvižduci i pojedini povici su ih sigurno uzdrmali – rekao je Marinković i nastavio:

– Ljudski je grešiti i ne mogu da shvatim zvižduke ako je neko šutnuo loše, što nije pogodio. Možda je ta stvar malo uticala da ovako odigramo.

Mladi bek je pohvalio ekipu iz Berlina koju predvodi trofejni trener Aito Garsija Reneses.

– Zna se ko šta radi i zasluženo su slavili ovolikom razlikom. Kod nas je bilo i manjka energije, možda smo kao umorni, ali nema razloga za to. Dobro smo počeli, onda stali i oni su to iskoristili. Mi smo pokušali da ih stignemo, ali nismo uspeli, kao i u većini mečeva u Evrokupu. Stvarno smo bili slabi, dosta slabi – zaključio je Marinković.

0
0

2 Komentara

  1. Gde je nas VELKI Grobar do koske javi se brate nedostajes nam
    …ti i tvoja bolest..Volimo te i cekamo uz tebe smo….dobro pamtimo sve…ha ha ha…..i sto bice…ha ha ha….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter