3
Košarka

FOTO: ABA liga

NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA: Nedavno se Partizan i Zvezda otimali za njega a sada je u drugoj ligi!

Objavljeno: 14.11.17 u 16:00

Pošto nije uspeo da ispuni očekivanja u dresu Crvene zvezde, mladi krilni košarkaš se seli u redove Dinamika.

Pred početak prošle sezone oko potpisa Petra Rkićevića borila su se naša dva najveća kluba, a uprkos tome što je prethodno potpisao predugovor sa Partizanom, tadašnji košrakaš Metalca je ipak potpisao za crveno-bele.

Ipak nakon godinu dana provedenih u timu sa Malog Kalemegdana, koji ga je nakon izvesnog vremena poslao na pozajmicu u FMP, Rakićević nije ispunio očekivanja pa je dobio odrešene ruke u pronalasku nove sredine. To će po svemu sudeći biti ekipa Dinamika, koja se takmiči u drugom rangu ABA lige.

Prema pisanju pojedinih medija dogovor je već postignut, pa je za očekivati da će dvadesetdvogodišnji košarkaš uskoro zadužiti opremu Dorćolaca, među kojima će pokušati da uzdigne karijeru.

0
0

3 Komentara

  1. Eto mu i Covic i Zvezda. Tamo nikakvu sansu nije dobio. Umesto da je dosao u Partizan gde bi igrao, on je izabrao da unazadjuje karijeru. Covic ga je kupio samo da ga ne bi kupio Partizan. Srecom vise to nije u mogucnosti, pa mu je Partizan ove sezone uzeo Gossa, Aranitovica i verovatno Zagorca. Nema vise para, nema ni mogucnost monopola. Blizi se kraj mutanta kog je napravio.

    0
    0
    Odgovori
    • O, glodare do jaja, dajes znakove zivota? Komentarisi malo onaj cirkus sa Semjuelsom, i kriminal u vezi njega, mani se EL ekipe..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter