3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA CRNO-BELE: Kosović se oporavlja, a šta je sa Sumom?

Objavljeno: 14.11.17 u 17:13

Vezni red Partizana uskoro bi trebalo da bude daleko jači nego pre reprezentativne pauze.

Nebojša Kosović već nekoliko meseci je povređen, tačnije od 9. avgusta, kada se najpre povredio protiv Voždovca, a zatim je rovit zaigrao za reprezentaciju Crne Gore i tada je koleno stradalo toliko da je morao da bude operisan u Rimu.

Oporavak teče po planu, ali je danas trener Miroslav Đukić najavio da bismo popularnog ‘Kiću’ mogli da očekujemo na terenu tek u drugom delu sezone.

Kića je počeo da trči. Pričali smo, ide sve kako bi trebalo, samo neka nastavi ovako i biće u redu. Plemenit je igrač, biće nam potreban za drugi deo sezone – izjavio je trener Partizana.

Ali, dobra vest jeste potpuni oporavak najskupljeg igrača u istoriji kluba Sejdube Sume koji će biti spreman već za naredni vikend i meč protiv Javora.

Ali, što je najvažnije, za ključan meč Lige Evrope protiv Jang Bojsa narednog četvrtka.

– Počeo je da trči, sutra ćemo mu pojačati ritam treninga, a očekujemo da od četvrtka bude sa ekipom – poručio je Miroslav Đukić.

0
0

3 Komentara

  1. Sa sumom,tesko cemo mi videti evropsko prolece,igrao-neigrao mi smo poznati po tome da uprskamo odlucujuce utakmice,tako da nisam optimista da mozemo dobiti jang-bojs kod kuce!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter