4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TO SE ČEKALO: Zvezda dobija ogromno pojačanje za najbitniji meč sezone u Borisovu?!

Objavljeno: 13.11.17 u 15:52

Ekipi Crvene zvezde sledeće nedelje predstoji sigurno najbitniji duel u Evropi ove sezone.

Tada će srpski predstavnik putovati u Belorusiju i ukrstiti koplja sa timom iz Borisova.

Ali za taj meč bi Vladan Milojević mogao da dobije veliko pojačanje. Radi se o Branku Jovičiću koji je nakon teške povrede i operacije metetarzalne kosti počeo da trenira sa ekipom.

On najverovatnije neće biti u protkolu za utakmice sa Borcem i Radom, ali postoji mogućnost da će putovati na duel sa BATE iz Borisova koji će se igrati sledećeg četvrtka od 19 časova.

– Dug period, jedan od najtežih u karijeri je iza mene. Danas sam krenuo sa individualnim radom i sa vežbama, kao i sa radom sa loptom. Do petka ću raditi odvojeno od ekipe, a posle ću ući u regularan trenažni proces, pa ćemo videti kada ću ponovo da zaigram. Bitno je da zaista nemam nikakav strah nakon povrede. Osećam se čak i pomalo uzbuđeno i prisutna je pozitivna trema što sam se vratio ekipi. Fizički se osećam dobro, nemam bolove i nadam se da će tako i ostati. Sve ovo vreme sam bio optimista, od prvog trenutka kada sam povredio razmišljao sam pozitivno i verovao sam da ću se vratiti još jači. Došao sam u Crvenu zvezdu sa ogromnom željom da igram evropske utakmice i bilo mi je teško sve ovo vreme. Nadam se da je sada ispred mene uspešan period. Sada je najbitnije da se vratim ekipi i da ponovo zaigram, izjavio je Branko Jovičić za klupski sajt.

0
0

4 Komentara

  1. Pa ako se ovakva momčina plaši sledece povrede,onda Sejdo dolazi sa harmonika na mlade momke!Pametnom dosta!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nista od njega slobodno moze da okaci kopacke o klin,jer bojaznost od povrede ce uvek postojati,i vise taj igrac nece biti ono sto je bio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter