0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPET FRKA OKO SERGEJA: Lacio ‘prozvao’ Krstajića zbog Milinković-Savića

Objavljeno: 13.11.17 u 11:40

Mladen Krstajić još uvek nije imenovan za selektora reprezentacije Srbije, tačnije još uvek ima status vršioca dužnosti, ali je već na samom početku doživeo veliki pritisak, i to od strane italijanskog Lacija.

Ovog vikenda u Italiji je na programu „Derbi dela kapitale“, susret Rome i Lacija, za koje nastupaju Aleksandar Kolarov i Sergej Milinković-Savić.

Oba fudbalera otputovala su sa reprezentacijom Srbije na turneju po Aziji, ali je Kolarov, posle pobede nad Kinom, dobio dozvolu da se vrati u Rim. Milinković-Savić je ostao uz nacionalni tim, što je zasmetalo „nebeskoplavima“:

– Lacio je ljut na Mladena Krstajića, vršioca dužnosti selektora Srbije, jer nije dopustio Sergeju Milinković-Saviću da se vrati u klub pred rimski derbi, za razliku od Aleksandra Kolarova, koji nosi dres Rome, piše „Gazeta delo sport“. Takođe, navedeno je i to da je Milinković-Savić protiv Kine igrao svih 90 minuta, dok je Kolarov utakmicu presedeo na klupi.

Krstajić je zbog umora i povreda Kolarova, Duška Tošića, Dušana Tadića i Filipa Kostića „poštedeo“ puta u Južnu Koreju.

Popularni SMS bi trebalo da se Laciju priključi u četvrtak, dva dana pre derbija sa Romom. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter