0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GERI NEVIL: Misli da je Ronaldo! ARNAUTOVIĆ: Kvazi trener!

Objavljeno: 13.11.17 u 19:40

‘Ostrvo’ potresa velika svađa bivšeg fudbalera Mančester junajteda Gerija Nevila i Austrijanca srpskog porekla Marka Arnautovića.

Liverpul je pregazio Vest Hem sa 4:1, što je bio povod za bivšeg fudbalera Mančester junajteda i trenera Valensije da otvori paljbu na 27 miliona evra skupo pojačanje ‘čekićara’ Marka Arnautovića.

– On za sebe misli da je Kristijano Ronaldo. Tu je njegov problem. On misli da je bolji nego što jeste – jasan je bio Nevil.

Nije se dugo čekalo na odgovor Srbina sa austrijskim pasošem.

– Poštujem sve što je Geri Nevil uradio kao igrač, imao je briljantnu karijeru u Mančester junajtedu i za to mu skidam kapu. Ali, recite mi, molim vas, šta je on uradio kao trener Valensije? Njegov posao sada je da kritikuje, 90% vremena na televiziji on kritikuje. Ne kažem da je Geri Nevil niko i ništa, on je mnogo postigao u životu, legenda je. Ali, kao trener? Neka ostane na TV-u, kao komentator – rekao je Marko Arnautović.

Videćemo da li će se ova saga na ovome završiti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter