2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kss.rs

‘SAGA ZAGORAC’: Talentovani košarkaš gostuje ‘U obruču’ hoće li nešto orkriti? (FOTO)

Objavljeno: 12.11.17 u 12:10

Saga oko toga gde će karijeru nastaviti Rade Zagorac i dalje traje, ali bi uskoro mogao da joj dođe kraj.

Nema sumnje da bi supertalnetovanog momka volelo da vidi pola Evrope u svojim redovima, među njima su i naša dva giganta Crvena zvezda i Partizan. Ipak, do sada se sve svodilo na spekulacije i kafanske priče. Gde će karijeru nastaviti Rade Zagorac nije poznato, ali moglo bi da bude sutra oko 20 časova kada bivši košarkaš Mega Bemaksa gostuje u emisiji ‘U obruču’ TV Arene sport kod voditelja Koleta i Edina.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda ove godine puca po svim savovima. Prvo, ostace bey navijaca, jer niko nije mazohista da bi gledao i trpe bol, gledajući RADIČEVIĆA, DAVIDOVCA, APIĆA, JOVANOVIĆA, JANKOVIĆA, KEŠELJA, LAZAREVIĆA I SL. Prosto je neverovatno od toliko dobrih plejeva, da mi uzmemo Radičevića, zar nije bila bolja kombinacija Gos-Ročesti. Čović kaže da je Rajt bio skup za mesečnu platu od 40000 evra, a jedna dobijena utakmica u Euro ligi sa njim vraća taj novac, iz tih razloga Zvezda će ostati bez publike, a onda sve po redu. Voleo bih da znam ko je odradio SKAUTING ove godine.. Prva petorka i nekako, a KLUPAplač majke božije. Koja je to politika kluba da imaš igrače Antića Bjelicu Ročestija od prko 30 godina, pa da mogu da igraju svaku drugu utakmicu (Antić). Voleo bih da je drugačija situacija. Pozdrav za Delije.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne slazem se sa tobom, vreme ce pokazati, ako bude trofeja to je uspesna sezona ako ne bude onda podrska mora biti jos jaca ! Pozdrav

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter