2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRUNUĐEN DA MENJA: Zvezda protiv Borca bez nekolicine prvotimaca ali tim dobija i jedno pojačanje!

Objavljeno: 12.11.17 u 18:06

Reprezentativne akcije prinudile su trenera crveno-belih na promene, a u stroj se posle dužeg vremena vraća i igrač od kojeg se dosta očekuje.

Pre mesec dana Rikardinjo je na meču protiv Dinama iz Vranja, posle samo nekoliko minuta provednih na terenu, doživeo povredu zgloba koja ga je izvesni period odvojila od terena.

Oporavak brazilskog veziste je trajao dvadesetak dana, a „karioka“ je od četvrtka ponovo u takmicaskom pogonu Crvene zvezde, koja se sprema za gostovanje čačanskom Borcu u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Kad smo kod meča sa Čačanima treba istaći da trener Vladan Milojević na njemu neće moći da računa na igrače koji su odsutni zbog reprezentativnih obaveza a to su Ričmond Boaći, Gelor Kanga, Nemanja Radonjić, Nenad Krstičić i Luka Adžić.

Tako će kraj Morave šansu dobiti neki igrači sa manjom minutažom, a među njima će biti i ovosezonska pridošlica iz moldavskog Šerifa, Rikardinjo.

Utakmica između Borca i Crvene zvezde na programu je u sredu od 16 časova na stadionu kraj Morave.

0
0

2 Komentara

  1. Jedino fudbalski analfabeta još nije shvatio kakav je igrač taj Rikardinjo! Jeli potrebno dati mu još desetak šansi, pa shvatiti o kakvoj trubi se radi?! Shvatite ljudi, on dolazi iz „jake“ moldavske lige (jačine beogradskog podsaveza). A, tome Rikardinju je tamo bio istekao ugovor, i došao je u Zvezdu, posle isteka ugovora, bez obeštećenja, a lokalni Šerif mu nije ponudio produženje istog. Onda, možemo znati o kakvom se kapacitetu radi! Sada će se njemu pružati šanse a učinak će mu biti isti kao do sada, čista „nula“! Jeli bolje dati šansu nekom mladom fudbaleru, iz podmlatka, umestom ovoj trubi za fudbal?! Dajući „još jednu šansu“ Rikardinju, menadžment Zvezde pokušava da se iskupi za promašaj, nadajući se da „proraditi“. Kada prvi put na utakmici Rikardinjo uspešno izvede aut, pričaće se o izvanredno izvedenom autu od strane Rikardinja. Ubeđivaće nas da su ti auti imali oči! Ajnštajn je rekao da su ljudska glupost i svemir bezgranični ali da za svemir nije siguran!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter