1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽEJMS FELDIN: Nisam ovde da bih ubacivao po pet poena

Objavljeno: 12.11.17 u 19:45

Junak Zvezdine pobede nad FMP-om ističe da je svestan šta se od njega očekuje i da u svaki meč ulazi sa mnogo samopouzdanja.

Dominikanac je bio šuterski veoma raspoložen i sa 31 poenom (7/14 za tri) vodio crveno-bele do pobede protiv neugodnog rivala.

Nakon utakmice Feldin ističe da je radnio ono što je morao, nakon što je trener Dušan Alimpijević rešio da odmori neke igrače.

-Uvek govorim ono što mislim, nisam došao ovde da dajem po pet poena po utakmici. Ja uvek imam samopouzdanja. Večeras su šutevi ulazili, Milko nije igrao pa sam znao od početka utakmice da moram da budem agresivan. Trener je imao ideju da neće Ročesti mnogo igrati i to je jedan od razloga sto sam morao da budem agresivan, ali moram da asistiram više- rekao je Feldin, koji takođe ističe da je ekipa umorna zbog zgusnutog ritma utakmica:

-Bili smo umorni od puta i utakmice u Evroligi, ali zbog ovoga smo ovde. Znali smo da će oni biti motivisani da igraju protiv nas, ali bili smo spremni od početka. Držali smo se zajedno, borili smo se kao tim i dobili meč- zaključio je Zvezdin šuter.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter