0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan u Mitrovici traži povratak u pobednički kolosek, Gaučosi testiraju domaćina Mundijala

Objavljeno: 11.11.17 u 08:45

Ovaj vikend nam zbog reprezentativne pauze donosi nešto siromašniji sportski program ali svakako ima šta da se probere.

Najvećem delu publike u Srbiji svakako će najiteresantniji košarkaški duel u Sremskoj Mitrovici, između Mega Bemaksa i Partizana.

Crno-beli posle dva vezana poraza žele da upišu pobedu na ovom meču, koji možete pratiti na prvom programu televizije „Arena Sport“ sa početkom od 19 časova.

Na istom kanalu od 13 časova, umesto fudbalske Superlige, ove subote možete pratiti i duel Prve lige Srbije u kojem Metalac dočekuje ekipu ČSK-a iz Čelareva, dok će ljubitelji rukometa imati prilike da uživaju u mečevima Lige šampiona gde se izdvaja regionalni derbi između Zagreba i Vardara.

Što se tiče „Sport kluba“ tu ćete na drugom programu imati prilike da pogledate prijateljski duel između domaćina Mundijala Rusije i Argentine, sa početkom od 14 časova.

Takođe tu su i treninzi Moto GP-a u Valensiji, turska košarkaška Liga, kao i mečevi engleske Lige 1, a u kasnim satima i meč NBA lige u kome Denver našeg Nikole Jokića dočekuje Orlando Medžik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter