0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA TO BOŽINOV ZNA ŠTO DRUGI NE ZNAJU: Bugarin govorio o selektoru Srbije i prognozirao četvrtfinale Mundijala sa njim

Objavljeno: 11.11.17 u 22:10

Bivši fudbaler Juventusa i Partizana je za srpske medije govorio o poziciji selektora naše zemlje.

Još uvek se ne zna ko će zameniti na mestu seniora nacionalnog tima Slavoljuba Muslina.

Ali ako se Valeri Božinov pita, to bi trebalo da bude Dragan Stojković Piksi. Proveo je Bugarin izvesno vreme u Kini gde je mogao da stekne pravi utisak o srpskoj fudbalskoj legendi u mestu zbivanja.

Kada je reč o Muslinovom nasledniku, Piksi je jedno od aktuelnijih imena. Ali su informacije promenljive, nakon bogatog novog ugovora u Kini vesti su da sigurno neće preuzeti Srbiju, a onda da je najbliži klupi, pa ponovo kontra.

– Uveren sam da Srbija u ovom trenutku ne može da dobije boljeg selektora od Dragana Stojkovića. Bio je vrhunski igrač, takav je bio i kao direktor i predsednik, a sada je vrhunski trener. Vaša zemlja ima vanserijske igrače i on bi sigurno postigao fantastičan rezultat na Svetskom prvenstvu. Ekipa je odlična i sve što vam treba je Piksi. S njim kao selektorom sigurno biste prošli grupnu fazu, koga god da dobijete za rivala u prvoj fazi takmičenja. Možda čak stignete i do četvrtfinala, izjavio je Božinov za ‘Alo’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter