2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SJAJNO OBJAŠNJENJE: Zbog jednog fenomenalnog razloga je posle ove pobede Partizana pravo vreme da Zagorac potpiše (FOTO)

Objavljeno: 11.11.17 u 21:30

Navijačima crno-belih se vratio osmeh na lice današnjom pobedom koja je došla posle tri vezana poraza.

I to opet veoma ubedljivo, Partizan je sa 201:89 porazio Megu u Sremskoj Mitrovici.

Opet se u superlativima priča o igračima Partizana na društvenim mrežam, nove sjajne role su imali Najdžel Vilijams-Gos i Patrik Miler koji igraju odlično u kontinuitetu, ali i Vanja Marinković koji je neverovatno dobro pogađao trojke, ali i Novica Veličković.

Ipak, među navijačima crno-belih ne može a da se ne spomene ime igrača kojeg bi rado videli u svom timu. A to je naravno Rade Zagorac. Jedan od navijača mu je dao predlog da dođe u crno-beli tabor jer ne bi osećao razliku između mečeva Partizana i onih u NBA ligi, barem što se poena tiče:

0
0

2 Komentara

  1. Nikom nista ne placate ,a koji god je igrac slobodan vi bi ga uzeli. Ukljucite logiku, cim pobedite neki slabasan tim skoce vam ambicije. Jos niste pobedili tim koji na nesto lici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter