0
Fudbal

SAVLADALE GA EMOCIJE: Nejmar zaplakao nakon govora selektora (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.17 u 09:25

Uoči prijateljskog susreta sa Japanom, Selektor Brazila Tite je stao je u odbranu napadača Pari Sen Žermena koji je sve češće na udaru kritika.

Otkako je prešao iz Barselone u Pariz, Nejmar se često nalazio u centru pažnje zbog nekih nefudbalskih stvari, poput svaže sa saigračima i trenerom a oglašavaju se i bivši saigrači koji imaju ponešto, ne baš lepo da kažu od Brazilcu.

Sve ovo mladog napadača stavlja pod dodatni pritisak, a selektor Brazila je pokušao da malo rastereti svog pulena i opravda ga pred javnošću

-Sarađujemo već godinu i po dana, i dosadilo mi je da slušam priče kako Tite ima probleme sa Nejmarom zbog njegovog karaktera. Mi nismo savršeni, mi smo samo ljudska bića i nekada reagujemo na pogrešan način. To se dešavalo i meni tokom karijere, da li je to loša stvar?Moraju se uzeti u obzir sve okolnosti, ne smeju se generalizovati stvari. Posebno obratite pažnju na karakter i na prirodu ljudi. Mogu da govorim o karakteru i velikom srcu koje Nejmar ima-, rekao je Tite i izazvao emotivnu reakciju Nejmara, koji mu se zahvalio na rečima i sa suzama u očima napustio prostoriju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter