0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ ODUŠEVLJEN: Evo čime su igrači iznenadili trenera Partizana

Objavljeno: 11.11.17 u 22:31

Crno-beli su imali večeras veoma dobru partiju protiv nezgodne ekipe Mega Bemaksa.

Na stranu veliki broj ofanzivnih skokova koje je imala domaća ekipa, zaslužena pobeda za Partizan.

I to nakon veoma napornog ritma teških mečeva na Jadranu i još težih u okviru Evrokupa. Ipak, Partizan je danas izgledao na terenu dvorane u Sremskoj Mitrovici kao da je potpuno oporavljen od prethodnih iscrpljenja.

– Ubitačan je tempo, igrači su me iznenadili što su smogli snage da odigraju ovu utakmicu. Energetski je bilo fenomenalno, moram da priznam da se nisam baš tome nadao. Imali smo pakleni tempo – dva derbija, i Evropa i Crvena zvezda i evo sad posle tri dana još jedna utakmica. Mislim da Partizan igra sve bolje, igrači su dosta umorni i čestitam im na snazi koju su pokazali. Protok lopte je bio bolji nego obično, ali treba raditi i na skoku. Slabo zagrađujemo koš, tako da su oni imali neke priključke, ali smo igrali previše dobro u napadu da nisu imali šansu da nas dobiju, izjavio je Miroslav Nikolić nakon pobede nad Megom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter