3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKNADNI POZIVI KVARTETU IZ SUPER LIGE: Kod Krstajića i fudbaleri Radničkog i Napretka!

Objavljeno: 11.11.17 u 13:39

Nakon što što je naknadno pozvao Đorđa Ivanovića Aleksandra Filipovića, Krstajić je poziv uputio još dvojici fubdalera iz domaćeg šampionata.

Reč je o Nikoli Aksentijeviću iz niškog Radničkog i Milošu Simonoviću iz kruševačkog Napretka.

Dvadesetčetvorogodišnji Aksentijević, koji je ponikao u redovima Partizana, igra na poziciji desnog beka a prošao je kroz sve mlađe selekcije Srbije, međutim nikada nije zaigrao za A tim.

Simonović (27) takođe igra u zadnjoj linij, ali na poziciji štopera i do sada je zabeležio jedan nastup u reprezentaciji Superlige, ali ne i za najbolju selekciju.

0
0

3 Komentara

  1. A sta ces sa ostarelim i olinjalim Savicem? Vi bi sad svi da vas pozove u reprezentaciju ,a? Kao ono, zbog toga smo vrsili pritisak na Kokezu,jeli tako…?! Nego, cuo sam da je Krstaji naredjeno da pozove Terzu umesto Piksija! Joj,joj, joj! Joooojjjj! Hm!

    0
    0
    Odgovori
  2. Čestitke selektoru na hrabrosti da pozove mlade igrače, ali nadajmo se da su novi igrači BRŽI od sporih rreprezentativaca : B.Ivanovića, oba Mitrovića, Nastasića, Koalrova, Vukovića,Tadića. Ljajića, Milojevića,… koji ne mogu igrati presing u fazi odbrane , pa zato protivnički igrači uvek imaju 5-6 gol šanse , a naš najbolji igrač na terenu bude GOLMAN !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter