0
Fudbal

MARKO MIHAJLOVIĆ: Odgovara mi napadačka igra Salama

Objavljeno: 11.11.17 u 15:24

Iskusni defanzivac Marko Mihajlović nastavio je sa dobrim partijama u libanskom Salamu. Posle sedam odigranih kola, Mihajlovićeva ekipa je blizu samog vrha i štoper tima iz Zarte je zadovoljan dosadašnjim rezultatima.


-Zadovoljan sam naravno, s obzirom da smo na samo tri poena od prvog mesta. Prosuli smo neke bodove zbog neiskustva, jer imamo veliki broj mladih igrača, ali vratiće se kada bude najpotrebnije – smatra Mihajlović.

Mihajlović je vrlo brzo postao jedan od najstandardnijih igrača u ekipi, a uspeo je i jednom da se upiše u listu strelaca.

– Nije bilo teško uklopiti se. Od mene se to očekuje i ne bežim od odgovornosti. Ekipa ima veliki potencijal. Napredujemo iz treninga u trening što pokazuju i rezultati u poslednjih nekoliko utakmica. Nadam se da i od mene može da se očekuje još golova, mi smo napadačka ekipa i veliku pažnju pridajemo ofanzivnim prekidima – kaže Mihajlović.

Ekipu Salama krajem decembra očekuju kvalifikacije za arapski šampionat, što je ekvivalent Ligi Evrope i tu su ambicije kluba plasman u grupnu fazu. Što se tiče domaćeg šampionata, posle reprezentativne pauze naredni rival Salamu biće ekipa Al Nijmeha, jedan od glavnih konkurenata u borbi za najviši plasman.

– Al Nijmeh je najbolja i najpraćenija ekipa u Libanu uz Ahed i Ansar naravno. U tu utakmicu ulazimo rasterećno, ali snažno i odgovorno. Pokazali smo koliko možemo i očekivanja su velika – zaključio je Mihajlović.

Meč Al Nijmeh – Salam igra se u petak, 17. novembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter