0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Mlada nada Zvezde u fokusu portugalskog velikana!

Objavljeno: 11.11.17 u 09:40

Predstavnici lisabonskog Sportinga su sinoć u Beču pratili utakmicu između mladih reprezentacija Austrije i Srbije a razloh je bio mladi igrač Crvene zvezde.

Reprezentativni i klupski uspesi su „pojačali“ interesovanje evropskih klubova za srpskim igračima, a svakako i njihovu cenu.

Kako HotSport saznaje mladi napadac Crvene zvezde Luka Adžić je već duže vreme na skeneru Sportinga i prestavnici kluba iz Lisabona su sinoć pratili njegov nastup za Srbiju. Skauti „lavova“ gleali su Adžića i na nekim ranijim mečevima u mlađim kategorijama, kao i seniorskom time Zvezde i žele da dod leta pripreme teren za njegovo dovođenje.

Tokom dvadesetak minuta igre u Austriji, izdanak škole crveno-belih je potvrdio svoj potencijal, a asistencija kod trećeg pogotka za „orliće“, klupskom drugu Iliću, donela je overu trijumfa.

Nakon što je zadobio nešto veće poverenje Vladana Milojevića, čelnici kluba iz „Ljutice Bogdana“ su pojačali platu tinejdžeru, a njegov ugovor važi do 1. jnauara 2019 godine.

Plan Zvezde je da se pokuša produzetkom saradnje, kako bi se zaradilo na prodaji u budućnosti, ali ako ponuda Sportinga bude primamljiva možda već sada padne dogovor dve strane.

Brigu oko karijere Luke Adžića vodi njegov otac Ivan Adzić, bivši kapiten i sportski direktor Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter