0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUAČ: Imao sam šta da vidim protiv Mačve

Objavljeno: 11.11.17 u 16:02

Vladimir Buač, šef stručnog štaba Vojvodine, istakao je nakon poraza u prijateljskom meču od 2:0 protiv Mačve.

Susret je odigran u Veterniku, a trener Novosađana izjavio je da je ovo bila dobra provera da tim vidi gde se nalazi u ovom momentu:

Utakmicu smo iskoristili da vidimo gde se nalazimo u ovom trenutku, kao i da proverimo neke nove igrače, s obzirom na to da u subotu protiv Radnika neće moći da igraju Saničanin i Vukasović. Posebno u prvom poluvremenu, nekim igračima smo promenili pozicije, a sve u cilju da budemo najbolji protiv ekipe iz Surdulice. Video sam mnogo toga i dobrog i lošeg i sada imam jasniju sliku u vezi sa tim šta možemo, odnosno šta ne možemo protiv Radnika, kaže Buač.

Šef stručnog štaba novosadskih crveno-belih napominje da je blizu donošenja odluke o tome ko će zameniti Saničanina i Vukasovića u startnoj postavi.

Jesam bliži donošenju te odluke, ali za sada se ne bih javno izjašnjavao o tome. Predstoji nam još nedelju dana rada i treninga, pa ću videti u kakvoj će formi biti određeni igrači i na osnovu toga definitivno odlučiti. Takođe, u sredu ćemo odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, najverovatnije protiv Dinama iz Pančeva. Potrebno nam je da kroz prijateljske utakmice razigramo što više igrača, jer na poslednjih nekoliko takmičarskih mečeva smo imali uglavnom jedan isti tim koji je izneo sav taj teret, rekao je Buač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter