0
Evroliga

UNIKAHA STRAHUJE OD NEREDA: Delije večeras nisu dobrodošle u Malgi!

Objavljeno: 10.11.17 u 17:30

Španski tim preduzeo neophodne mere kako bi sprečio navijače crveno-belih da prisustvuju meču u dvorani „Martin Karpena“.

Kako navodi španski „As“, rukovodstvo Unikahe ne želi navijače Crvene zvezde u svojoj dvorani, budući imaju negativna iskustva sa prethodnog gostovanja srpskog kluba.

Ovaj španski list piše da je stotinak navijača crveno-belih, tokom prethodnog gostovanja u Malagi, pravilo probleme u jednom lokalu u blizini hale „Martin Karpena“, pa bi ovoga puta hteli da speče svaku mogućnost od ponavljanja bilo kakvog incidenta.

Tako su se Andalužani ovoga puta pobrinuli da srpski navijači ne dođu do karata preko interneta, ali u slučaju da neki od njih ipak nekako nabave ulaznice domaćin je angažovao dodatne snage bezbednosti oko hale, kao i na metro stanici u blizini mesta odigravanja susreta.

Zbog pomenute situacija na večerašnjem meču, koji počinje od 20:45, se ne može očekivati veći broj pristalica Zvezde, koja se sa poslednjeg gostovanja u Andaluziji vratila kući trijumfalno. Videćemo hoće li tako biti i ovoga puta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter