1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Bogat program uz ‘orlove’ u Kini, ‘orliće’ u Beču, Zvezdu u Malagi…

Objavljeno: 10.11.17 u 08:50

Kako je u toku reprezentativna pauza, danas će posebno u centru pažnje biti dueli srpskih nacionalnih timova, kao i košarkaška Evroliga.

Krenućemo u od možda i najzanimljivijeg događaja dana, a to je gostovanje ‘A’ reprezentacije Srbije selekciji Kine u prijateljskom meču u okviru azijske turneje.

Ekipa Marčela Lipija neće ići na Mondijal, ali će biti izuzetno vredna provera za ‘orlove’. Meč počinje u 12:35h po srpskom vremenu uz prenos na prvom programu RTS-a.

I mlada fudbalska reprezentacija Srbije će danas igrati daleko važniji meč u rezultatskom smislu. Izabranici Gorana Đorovića će u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igrati protiv Austrije u Beču.

Taj meč stiže posle tri pobede ‘orlića’ iz isto toliko odigranih utakmica. Prenos je obezbeđen na prvom programu TV ArenaSport sa početkom u 18:30h.

Navijači Crvene zvezde sa posebnom pažnjom će večeras ispratiti okršaj njihovih ljubimaca i Unikahe u okviru 6. kola Evrolige. Meč u Malagi je zakazan za 20:45h uz prenos na prvom kanalu SportKluba.

Na istom kanalu moći ćete da pratite i duel Himkija i Baskonije nešto ranije od 18 sati.

Nikako ne bi trebalo propustiti ni prvi duel baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu između Švedske i Italije. Utakmica se igra od 20:45h uz prenos na trećem programu SportKluba.

0
0

1 Komentara

  1. Pa moze da se pogleda i Honduras-Australija u 23 casa.Doduse, ne prenosi ni jedna nasa televizija tu utakmicu baraza.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter