7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUKA KLUBA: Partizan pušta dva važna igrača u januarskom prelaznom roku! (FOTO)

Objavljeno: 10.11.17 u 11:30

Ukoliko budu dobili ponude u inostranstvo odlaze levi bek Miletić i vezista Jevtović.

U hodu se kuju planovi za zimski prelazni rok u oba pravca, a što se tiče odlazaka iz Partizana dva standardna igrača imaju dozvolu da pronađu inostrane angažmane.

Kako saznaje HotSport, levi bek Nemanja G. Miletić i vezista Marko Jevtović mogu da napuste klub i ukoliko dobiju ponude uslediće rastanak.

FOTO: STARSPORT

Klub želi da Nemanja Antonov na proleće nasledi bivšeg igrača Javora, dok igraču sredine terena u junu ističe ugovor i svakako je trenutak da se nesto zaradi, makar i minimalno.

Već duži period se prati par igrača iz inostranstva za osveženje veznog reda i zbog činjenice da je (ne)izvestan ostanak Evertona. Brazilac ima ponudu za produžetak ugovora, ali još uvek vaga.

Pošto je za ‘život’ potreban svež novac u opciji je prodaja Tavambe za kojeg postoji dobra ponuda iz Italije, a svi poslovi sačekaće kraj prvog dela sezone i sredinu decembra.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Ok za Miletica i Jevtovica ali za Tavambu samo pod uslovom vece cene od 2,5 miliona i dovodjenje boljeg od njega. Osloboditi se sto pre Djurickovica, Ozegovica, Marjanovica, Mitrovica i Radina a sa njima i trenera Djukica pa dovesti trenera Stolicu koji najbolje poznaje kvalitet prvog tima i mladjih selekcija i onda poceti rad na uigravanju mladih i starijih.Ovaj Djukicev tim ne lici ninasta iako je po igrackom kvalitetu ispred svih u Super ligi ali sigurno ne u odnosu na svog gradskog rivala.

    0
    0
    Odgovori
        • Pa ako je titula već bila namještena, kako je onda mogla biti izgubljena ? To je NOSENS !

          0
          0
        • Pa to i jeste neverovatno kod vas sve ste namestili sem Partizana i Voždovca, da ste pobedili bar jedan od ta dva tima uzeli bi titulu znači od mogućih 20 vi ste namestili bar 8 i kako nije nameštena onda. Nego ti slušaj gurua i veruj mu sve pa ćeš videti gde ste, Kokeza vam je sad kriv koji je bio vaš potpresednik, svi su krivi sem vas samih. Vi uvek igrate mega giga ultra fudbal bolji ste nego Barsa pa čuj molim te ne može niko da vas pobedi i sve su tada krivi Partizan, Fss i sudije.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter